Over eauriginal

Te verwarren met Original? Ja graag!

Snelle bezorging

Bestel makkelijk online en we bezorgen je bestelling binnen een week aan huis of op kantoor.

Duurzaam

Help de natuur een handje door af te stappen van wegwerpflesjes.

Gewoon lekker

Altijd heerlijk fris, heet of bubbelend water.

Handel alsof wat jij doet, verschil maakt. Want dat doet het.

– William James

Origineel zijn is voor ons geen doel op zich, maar het is wel de manier waarop we naar de markt kijken. We willen niet vasthouden aan oude modellen omdat we dat zo gewend zijn of omdat ze relatief makkelijk geld opleveren. Wij willen een verschil maken. Dat kunnen we alleen met jou!

We doen het graag anders

De meeste bedrijven gebruiken allemaal dezelfde manieren om hun klanten aan zich te binden. Wij zoeken die verbinding ook graag! Maar dan vanuit onze eigen kracht, in plaats van als marketingtechniek.

Door onze maar zeker ook jouw ideeen de ruimte te geven. Door samen op zoek te gaan naar noviteiten. Door zo flexibel mogelijk te blijven zodat we je een dagje langer kunnen helpen.

Is dit gebrek aan visie? In onze ogen niet. De wereld verandert zo snel! Wij willen onze organisatie zo inrichten dat we mee kunnen veranderen.

Blue Economy

De circulaire economie lijkt steeds meer een modegril of containerbegrip te worden. Net als maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De term ‘Blue Economy’ is in het leven geroepen door wetenschapper Gunter Pauli. Hij stelt dat ook uitgaand van waar de aarde ons in voorziet, er voor iedereen overvloed is. Duurzaamheid kan ook goed zijn voor ons én onze portemonnee.

Waar wij als mensen vragen om meer en sturen op groei, vraagt onze aarde om krimp. Wij willen de aarde graag helpen door zo min mogelijk impact op haar te maken. Dit proberen wij te realiseren door onze producten en diensten zo op elkaar af te stemmen dat onze omgeving hier zo min mogelijk last van ondervindt.

Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Vul hier je gegevens in. We nemen binnen twee dagen contact met je op.